Cellulóz szigetelés előnyei

Az nem kérdés, hogy megfelelő szigeteléssel minden épületnek rendelkeznie kell, hiszen ez a kellemes életvitel és mindennapok alapja. De hogyan válasszunk a különböző szigetelésfajták között? Az alábbiakban bemutatjuk a cellulóz szigetelés jótékony hatásait!

Ha cellulóz hőszigetelést alkalmazunk otthonunkban, biztosak lehetünk abban, hogy óvjuk a természetet, hiszen a cellulóz zöld: nagy részben ugyanis újrahasznosított újságpapírból készül, mentes mindenféle káros anyagtól, szárai pedig nem mérgezőek a természetes adalékoknak köszönhetően. Használatával garantáltan alacsonyabb összeget fogunk látni a számlákon, hiszen a cellulóz hőszigetelés energiatakarékos.

Jó kitöltőképességgel rendelkezik, mert még a legkisebb üregekbe is befújható, tetőszigetelésnél vagy falak szigetelésénél egyaránt alkalmazható. Használat előtt vágni sem kell, ezért beépítése nem eredményez hulladékot, ami ugyancsak előnyös környezetünkre nézve. Valamint, mivel fújható hőszigetelésről van szó, ezért a lakás átépítésekor kiszedhető, újra felhasználható.

Ha költséghatékony, természetet is óvó opciót választana otthona szigetelése során, döntsön a cellulóz szigetelés mellett!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük